האם פספסו ביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם פספסו ביוץ?
    יעל
    07/12/2023

עוד חודש בת 36, ללא ילדים, הייתי במעקב זקיקים בפעם הראשונה, בגלל שזה מעקב זקיקים על בסיס טבעי ביקשו שאתחיל אותו ביום העשירי לווסת. התחלתי ביום השלישי לווסת - 13 זקיקים קטנים, רירית 2.6, בדיקות דם נורמליות לשלב. הפעם הבאה עשיתי כפי שביקשו יום 10.

ביום העשירי הרירית הייתה 6 מ"מ תלת שכבתית, זקיקים קטנים, ומשהו שנראה כמו ציסטה, 18 על 21 מ"מ, הטכנאית כתבה שאולי זה זקיק, במעקב שבוע לפני הציסטה לא נראתה, בבדיקות דם האסטרודיול שלי היה 1350, lh היה 30.1, fsh -4.9, פרוגסטרון 4.3.
    התקשרו אלי ואמרו לי שאני כבר אחרי ביוץ, שנדלג על החודש הזה כי לא עקבו אחרי הזקיק, למרות שביקשתי שנתחיל לפני מעקב ולא ביום העשירי והם התעקשו על התאריך הזה!
    ביקשתי לעשות הזרעה למחרת, כי הבנתי שביוץ זה 24 שעות, הם סרבו בתוקף וטענו שאולי זה בכלל גופיף צהוב, ו24 שעות אולי אני בביוץ מהבוקר ומחר בבוקר זה לא יעזור.

אני ממש מאוכזבת ומרגישה שזה חוסר מקצועיות ענק. אני חושבת שכן הייתי יכולה לעשות הזרעה למחרת, הם טענו שמניסיון זה לא עובד אם הביוץ כבר היה.

זה קרה אתמול ויושב עליי ממש.
    האם הייתם עושים הזרעה למחרת כפי שביקשתי בערכים האלו? או שזה באמת חסר טעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם פספסו ביוץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם

פרופ` דוד בידר
    07/12/2023

הייתי עושה הזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו