מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקה לפני פעולות גניקולוגיותאנונימית07/12/2023
למה יש בנות שמקבלות אנטיביוטיקה לפני צילום רחם / הזרעה או שאיבה ויש כאלו שלא?
מכירה בנות שחטפו דלקת באגן, אחת עם אבצס ואחת עם הידבקויות והוצאת חצוצרה, ולא היו להן דלקות באגן לפני.
הרופאה שלי אמרה שלא צריך. אבל חוששת להסתבך עם זה כמו נשים אחרות.
איזו תרופה אמורים לקחת כשלוקחים? מה המינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
פרופ` דוד בידר07/12/2023כאשר עוברים פעולה ברחם בעבר כגון גרידה יש לתת אנטיביוטיקה.
בכל עקרות על רקע מכאני, כלומר הידבקויות יש לתת אנטיביוטיקה.
לשאר המטופלות- לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה להלחיץ אבל
מיכל07/12/2023אני חטפתי זיהום באגן מבדיקת היסטרוסקופיה. (צילום רחם היה עוד בסדר) ולאחר כמה שנים היה חוץ רחמי ייתכן בגלל החצוצרה שהזדהמה אולם אין לדעת
לדעתי תתעקשי על אנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למיכל
יעל08/12/2023מיכל, אני מצטערת לשמוע על מה שעברת. איזה אנטיביוטיקה נתנו לך? כמה פעמים ביום? רק לפני או לפני ואחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
פרופ` דוד בידר08/12/2023אני לא ממליץ בפורום זה לקבל עיצות ממי שלא מבינה את מהות הטיפול הרפואי.
טיפול מיותר באנטיביוטיקה יכול לגרום לתופעות לואי לא רצויות בטיפולי הפריה חוץ גופית, והייתה לתת בכל מקרה היא עיצת אחיתופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומור משובח
אחיתופל09/12/2023עצת אחיתופל היתה עצה טובה, לכן דוד ביקש מאלוהים "הפר נא עצת אחיתופל".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומור
פרופ` דוד בידר09/12/2023אם את כותבת שעימת אחיתופל היא טובה זה עוד יותר מראה על הידע שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתנ"ך, אכן.
בתנ"ך09/12/2023תוכל תמיד לשאול את הרב, כל אחד בתחומו. ידע ברפואה לא בהכרח ידע בהכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר וליעל
מיכל09/12/2023לפרופ' בידר, לא אני שלחתי את ההודעה
אני מאוד מעריכה את הדעות שלך
ליעל-הפרופ' צודק. אין באפשרותי להמליץ על שום אנטיביוטיקה וזה בכלל לא אומר שאת תפלי בסטטיסטיקה. יכולה להגיד שבטיפולי פוריות לא נותנים אנטיביוטיקה לפני שאיבה ולגבי פרוצדורות פולשניות כגון צילום רחם והיסטרוסקופיה גם לא נותנים וזה תלוי בנסיבות. כן כולה להגיד שמהניסיון שלי לא ממהרים לעשות היסטרוסקופיה לאחר מספר בודד של החזרות ואני עשיתי כי הייתי בלחץ
לגבי צילום רחם אני ממליצה על דניאל טוגנדרייך אצלו עשיתי במעייני הישועה. הוא זריז מאוד ומסביר כל דבר לפני. ייתכנו דימומים חלשים לאחר מכן אבל זה לא אומר שנגרם זיהום
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)