שינויים בוסת לאחר גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינויים בוסת לאחר גרידה
    הדס
    15/01/2024

שלום, בת 39 אי פריון שניוני. טיפולי הפרייה.
    לפני כ10 חודשים עברתי גרידה, בעקבותיה הופיע דימום וסתי חלש שנמשך זמן ארוך (כ12 ימים).
    בהמלצת הרופא המטפל עברתי היסטרוסקופיה בחודש שעבר. נמצאו הידבקויות בתעלת צוואר הרחם, הוסרו, ובסיום ההליך נאמר שהכל תקין.
    אכן הוסת שלאחריה הייתה שונה והדימום היה חזק משמעותית, יחד עם זאת עדיין קיימות הפרשות דמיות גם ביום 11 למחזור - דבר שלא היה עד לפני שנה.
    שאלתי היא האם יש עוד משהו שניתן לבדוק לפני שאמשיך בהחזרות?
    מצד אחד אומרים שהכל תקין, והרירית שלי מתעבה כל חודש לגודל טוב, מצד שני - האם הגיוני ששבועיים מתוך חודש קיימות הפרשות/דימומים בעוצמה כזו או אחרת (בטח ובטח שזה התחיל רק אחרי הגרידה)? אני מפחדת שבכל זאת משהו התפספס ואני חוששת להמשיך להחזיר את העוברים האחרונים שנותרו לי כשלא הכל תקין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בוסת לאחר גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים

פרופ` דוד בידר
    16/01/2024

לא צריך לבדוק כלום אלא לחכות עוד זמן מה . יש תופעות כאילו ואחרות אחרי גרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הדס
    16/01/2024

תודה על המענה. כמה זמן זה עוד עלול לארוך?
    האם ייתכן שיימשך שנה ויותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    17/01/2024

לא.
    אולי חודש פלוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו