מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ניתן לדחות ביוץגלי23/01/2024
בוקר טוב! הרופא הנחה אותי לקחת 2 אסטרופם למשך 5 ימים החל מהיום ה2 לווסת על מנת לדחות ביוץ שמתרחש בדרכ ביום ה8. אני רואה שזה לא עוזר. האם יש פתרון אחר שיכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך
פרופ` דוד בידר23/01/2024איך יודעת שזה לא דחה ביוץ?
אפשר לדחות ביוץ על ידי לטרזול או זריקות הורמונליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה. מתי מומלץ לקחת לטרזול
גלי23/01/2024תודה על התשובה. מתי מומלץ לקחת לטרזול והאם זה בשילוב אסטרופם? הביוץ אצלי הוא סביב יום 8 ואני יודעת שהוא לא דחה משום שזאת לא הפעם הראשונה שאני משתמשת ועושה בדיקות ביתיות שתמיד תואמות לדם והאולטראסאונד כאשר הרופא מפנה אותי. ואז אחרי 14 ימים בדיוק שוב מגיע המחזור. כלומר הוא כל 22 עד 23 ימים. מחזור קצר. לא מבינה מה עוד ניתן לעשות כדי לדחות את הביוץ? אשמח למענה כדי שאולי אדבר עם הרופא ואציע לו. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
פרופ` דוד בידר23/01/2024לוקחים כדורים מיום 5 למחזור ואפשר להתחיל גם , יומיים קודם, אסטרופם.
הביוץ מופיע בין יום 5-10 אחרי הכדור האחרון.
בזריקות הורמונליות מתחילים ביום 5 למחזור ומוסיפים זריקות נגד ביוץ ואז נותנים זריקת ביוץ על זקיקים גדולים לאחר המקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל התחלתי מיום 2
גלי23/01/2024תודה על המענה! התחלתי לקחת מיום 2 אסטרופם ועכשיו אני ביום 5 וכבר הביוץ צפוי להגיע. כלומר מיום 2 זה כנראה מאוחר מידי. יש מצבים שמתחילים לקחת משהו כבר ביום הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לשאלתי. תודה !
גלי24/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר24/01/2024הסברתי שהיה צריך להתחיל לטרסות מיום 5 למחזור ואז הביוץ נדחה, כי אחרי כדורים הביוץ מופיע בין יום 4-10 אחרי הכדור האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)