מה הסיכוי להרות לילד נוסף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי להרות לילד נוסף
    לירון
    09/02/2024

היי,
    ילדתי בגיל 39.5 ילד ראשון בהריון ספונטני לאחר הפריות שנכשלו (חצי שנה לפני היה הריון מחוץ רחם גם ספונטני). רציתי לדעת מה הסיכוי להרות לילד שני בין אם בטיפולים או טבעי? יש לי חצוצרה אחת והזרע של בעלי תקין למעט מורפולוגיה 0 . מתכננת להרות סביב גיל 40 וקצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי להרות לילד נוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה

פרופ` דוד בידר
    10/02/2024

אין תשובה חד משמעית לסיכויים להרות במצבך באופן טבעי בגיל 40.הסיכויים לאור הנתונים קטנים אך יכול להיות שלך באופן אישי זה יותר גבוה מאחרות במצבך כי הרית וילדת.
    הסיכויים בגיל 40 להרות כשיש שתי חצוצרות וזרע תקין לחלוטין נעים סביב ה 15% לניסיון חודשי.
    לא כולן תהרנה בגיל זה למרות ניסיונות חוזרים והדבר תלוי במאגר הביציות התקין שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    10/02/2024

תודה
    כשאתה אומר שלא כולן יהרו בגיל 40 זה אומר אך ורק בכניסה טבעית להריון?
    אם אני חוזרת לטיפולים, בהנחה שהריתי וילדתי האם יש עוד סיכוי לילד נוסף? מודעת לכך שהגיל בעייתי ובכל זאת הייתי מעוניינת להרחיב את התא המשפחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה שהתשובה של פרופ׳ בידר ושלי ממצות את הנושא

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו