איזו כמות של פרוגסטרון נכון לקחת לאור ההשלכות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איזו כמות של פרוגסטרון נכון לקחת לאור ההשלכות
    שובי
    21/02/2024

שלום, בעבר אנדומיטרין ודומיו גרמו לדימום אחרי 8! ימים מביוץ.
    הרגיל היה אחרי 14 יום ואחרי השימוש בנ"ל התקצר משמעותית
    בהריון שהצליח לקחתי קרינון בוקר ערב ובשלב מסויים בגלל קושי (לא זוכרת מתי) החלפתי לקרינון בוקר ואוביטרל כל שלושה ימים.
    עכשיו מנסיה שוב, המליצו לקחת קרינון בוקר ערב, ואוביטרל כל שלושה ימים אחרי החזרה.
    כמות הפרוגסטרוןן הזאת פוט גומרת אותי, אין לי כוח לכלום, ממש קושי בתפקוד. אני יכולה לשאת סבל, השאלה אם זה לא פוגע בסיכוי להריון. הגוף שלי נוטה לא לתפקד במצבי סטרס, אני עם קומפלקס פוסט טראומה וניכר שכל תחושה של הגוף של מצב לחץ הוא פשוט נכנס למצב של השרדות (למשל מאבדת מהמשקל קילו וחצי מפסיק מחוזר, נושר שיער בטרוף ועוד)
    האם לקחת בוקר ערב עד ההחזרה ואז להחליף לקרינון אחד ואוביטרל האם השינוי ברמות הפרוגסטרון יכול להזיק? זה לא משנה ועדיף כמות גבוהה? האם לקחת דופסטון? קשה לי יותר עם פרוגסטרון לא מקומי
    מתנצלת על השאלה הארוכה ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצתי שתפעלי לפי הוראות הרופא המטפל המכיר היטב את הנתונים שלך ולכן המיתווה לך טיפול ייעודי מתאים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/02/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו