בדיקת פרופיל הורמונלי (חדש לשחלות פולוציסטיות) בת 26

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת פרופיל הורמונלי (חדש לשחלות פולוציסטיות) בת 26
    KK
    21/02/2024

שלום. האופנתי על ידי הרופאת עור לבדיקת פרופיל הורמונלי מחשד לשחלות פולציסטיות כתוצאה מאקנה עקשן שלא עובר משום טיפול , ולפני ניסיון לטיפול ברואקוטן.
    אציין שאני לא מרבה ללכת לרופאי נשים כיוון שאני לא מקיימת יחסים . הלכתי פעמים בודדות בגלל מחזור לא סדיר , ופעם אחת נבדקתי בלית ברירה בגלל שהיה לי חשש כבד ששכחתי טמפון .. בבדיקה הרופא לא ציין שהייתה איזושהי בעיה ובטופב ביקור היה רשום שהכל תקין ורירית דקה (הייתי דיי לקראת סוף המחזור).
    בכל אופן אשמח שתסתכל על התוצאות שלי ותגיד לי אם יש משהו לא תקין גם מבחינת פיריון ביחס לגיל שלי . והבנתי שהבדיקת דם צריכה להתבצע שעתיים אחרי קימה אבל הרופאה לא ציינה את זה בפנים והייתי ערה פחות משעה לפני הבדיקה . (אם זה משפיע על התוצאות)
    ואני צריכה גם לעשות אולטרסאונד והבנתי שיש אפשרות לעשות אולטרסאונד חיצוני כדי לבדוק את השחלות ?
    122 pmol/L ESTRADIOL (E-2)
    7.64 nmol/L 17-OH-PROGESTERONE
    11.00 IU/L LH
    8.00 IU/L FSH
    3.9 nmol/L PROGESTERONE
    1.80 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL
    5>
    BHCG QUANT.PREG.
    10.20 µmol/L DHEA SULPHATE

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנתונים ההורמונלים+ בדיקת אולטרסאונד עשויים להצביע על אפשרות של שחלה פוליציסטית שנין לטפל בהן בגלולה ייעודית שעשויה להטיב איתך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/02/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז הבדיקה שלי לא תקינה ?

KK
    21/02/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדברים מדברים בעד עצמם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/02/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו