שלום צריכה עזרה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום צריכה עזרה בבקשה
    הלנה
    23/02/2024

שלום ,רציתי בבקשה לשאול אני לוקחת דיאה זה מעלה לי את הפרוגסטרון ואני לפני טיפול נוסף האם מומלץ להפסיק ליטול את הדיאה לפני התחלת הזרקת הורמונים ?
    ובנוסף נתנו לי סטרואידים להורדת הפרוגסטרון ויש לי חשש שהפרגסטרון יעשה לי נזק להשרשה
    תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום צריכה עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

פרופ` דוד בידר
    23/02/2024

בטרוארים לא מורידים פרוגסטרון ו דירה לא מעלה פרוגסטרון.
    כבר עניתי לך קודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

הלנה
    23/02/2024

אני בת 40 לפני שנטלתי את הdeha הכל היה תקין אחרי שהתחלתי לטול את deba עלה לי הפרוגסטרון ל4 ביום השני של המזור זה מה שהרופא אמר לי ונתן לי לשתות דקטמזון להורדת הפרוגסטרון .
    אז מה כן אפשר להוריד את הערך של פרגסטרון כי הבנתי שזה לא טוב שהסיכוי נמוך להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2024

ה deha , לדעתי לא מועיל לכלום. דקסמטזון לא עוזר לכלום , ולדעתי שתי התרופות מיותרות.
    אך על כל אישה שבוחרת רופא צריכה ללכת לפי הדרך שבה הוא בוחר ללכת, ולהבין את הטיפולים שהיא מקבלת.
    יש חילוקי דיעוצ בין רופאים בסוגים שונים של טיפולי פריון.
    אני לא חסיד של הטיפול שאת מקבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

הלנה
    24/02/2024

תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו