איחור במחזור ואין הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ואין הריון
    דנה
    11/04/2024

אני מאוווד רוצה להיות בהריון. בד"כ יש לי מחזור כל 30 יום ובשלושה החודשים האחרונים המחזור שלי מגיע כל 35 יום. החודש מאחר לי בשלושה ימים. הייתי אמורה לקבל ביום חמישי וביום שישי התחילו לי כתמים ואני עד היום עם כתמים ולא הגיע המחזור.. עדיתי פעמיים בדיקת הריון ביתית - ויצא שלישי  האם יש סיכוי שאני בהריון? אם לא למה לא מגיע לי המחזור? בד"כ יש לי כתמים יומיים גג ואז מייד מגיע המחזור עם מלא סימנים של כאבי בטן וכו' ופה נראה לי שנגמר המחזור זה כתמים של הסוף של המחזור.. אבל למה יצא לי שלישי?אני מאוווד רוצה להיות בהריון. בד"כ יש לי מחזור כל 30 יום ובשלושה החודשים האחרונים המחזור שלי מגיע כל 35 יום. החודש מאחר לי בחמישה ימים. הייתי אמורה לקבל ביום שבת וביום ראשון התחילו לי כתמים חומים ללא דם אני עד אתמול עם כתמים חומים כהים ללא דם ולא הגיע המחזור.. עדיתי פעמיים בדיקת הריון ביתית - ויצא שלישי  האם יש סיכוי שאני בהריון? אם לא למה לא מגיע לי המחזור? בד"כ יש לי כתמים יומיים גג ואז מייד מגיע המחזור עם מלא סימנים של כאבי בטן וכו' ופה נראה לי שנגמר המחזור זה כתמים של הסוף של המחזור.. אבל למה יצא לי שלישי? 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור ואין הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ לפנות לרופא לבירור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/04/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו