רזרבה שחלתית נמוכה - הנחיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רזרבה שחלתית נמוכה - הנחיות
    אנונימית
    03/05/2024

בת 30 עם מחזורים סדירים, סביב 28 יום. נראה שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה (יום 3 למחזור):
    Amh=0.7, AFC=9, Fsh=7.4 IU/I, LH=2.8 IU/I, e2=247 pmol/l, progesterone=2.9 nmol\L
    אני ובן זוג שלי עוד לא ניסינו להיכנס להריון, אבל יודעים שרוצים יותר מילד אחד. בהתחשב בתוצאות, החלטנו להקפיא ביציות/עוברים, ולנסות להיכנס להריון ראשון כמה שיותר מהר לאחר מכן.
    (1) האם יש בכלל טעם לנסות הריון טבעי עם התוצאות שלי? (2) איזה פרוטוקול מומלץ לנשים במצב שלי, במטרה למקסם את כמות ביציות שיאשבו בסבב? (3) מניסיונכם, כמה ביציות מצליחים לשאוב בסבב לנשים עם נתונים כמו שלי? (4) האם אפשר לנסות להיכנס להריון ישר אחרי סבב של שאיבה?

המצב כואב ומדאיג, האינפורמציה שלכם מאוד משמעותית בשבילי. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתונים סותרים,בצעי פרופיל פעם נוספת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/05/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם באמת סותרים? להבנתי, AFC 9, נמוך מאוד לגילי ובנוסף,

אנונימית
    06/05/2024

הE2 גבוה מ200. זה לא מעיד על FSH גבוה מ7.4 בפועל? אלו לא ממצאים שתואמים בדר"כ לAMH 0.7?
    תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו