מדוע נכשלתי - הפעם?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מדוע נכשלתי - הפעם?
    אחת מהצפון
    07/06/2024

הי, בת 46, תרומה כפולה. קניתי עוברים מחברתו של פרופ' בידר והובטח שעברו מאות בדיקות גנטיות ואני מאמינה לכך וסומכת עליו. בעברי שישה IVF שנכשלו מהביציות שלי . הפעם חשבתי שיהיה קלי קלות. הרירית לא הייתה מספיק עבה, 6.6 ועדיין. הלכנו על מחזור טבעי, לא רציתי לקחת נרות תמיכה , התמיכה היחידה אדופסטון. שאלותיי:
    1. מה יכל להפריע להשרשה שהרי הסיכויים אמורים להיות גבוהים בתרומת ביצית ?
    2. האם כדאי לעשות בדיקת היסטרוסקופיה כמו שהרופאה חשבה?
    3. איך אוכל להעלות את הסיכויים שלי בצורה הכי טבעית? ממש לא רוצה הורמונים רבים. גם ככה השמנתי כמו פיל.
    4. הוחזר לי עובר יפה של יום חמישי. האם גם בתרומה יכולים להיות עוברים בעייתיים למרות שהכל טוב לכאורה?
    תודה מראש ויישר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע נכשלתי - הפעם?

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתרשות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/06/2024

1.בהליך ההשתרשות שותפים גורמים רבים,וגם עובר בחסטוציסט של יום 5 אינו ערובה ל-100% השתרשות,יחד עם זאת יש מקום לשפר את האיכות והעובי של רירית הרחם באמצעים מוכרים
    2.היסטרוסקופיה היא בדיקה בהחלט מומלצת לקראת טיפול ייעודי של תרומת ביציות
    3.חזקה על הרופא שלך שבהינתן התוצאות שהושגו בטיפול שנכשל הרופא ישתמש באמצעים ותרופות ייעודיות על מנת לשפר את הנתונים הבסיסיים שהושגו בטיפול שנכשל
    4.גם עובר יום 5 לא בהכרח הנו באיכות גנטית ומורפולוגית אופטימלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה על התשובה

אחת מהצפון
    13/06/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו