תסכול אחרי שתי הזרעות עם גונאל אף ואוביטרל שלא צלחו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תסכול אחרי שתי הזרעות עם גונאל אף ואוביטרל שלא צלחו
    נועם
    25/06/2024

הי, אני בת 30 ובן זוגי בן 32, כל הבדיקות שלנו תקינות לחלוטין. שני הריונות כימים בהפרש של שנה אחד מהשני. שנתיים ניסיונות. פעם ראשונה הריון בהפתעה, ספונטני, ולאחר מכן התברר שכימי. מחזור סדיר כל 28 ימים מאז ומתמיד. התחלנו עם מעקב זקיקים - נצפה תמיד זקיק אחד כבר בסביבות היום ה - 11 בגודל של 18 ובין חודש לחודש כל פעם בין יום 11-14, זקיק אחד בגודל של 18-25. תחילה ביצענו הזרעות עם ליטרזול - 3 הזרעות (2 ברצף, אחרי הזרעה ראשונה לקחנו פסק זמן של כמעט שנה), בהזרעה השלישית הריון כימי נוסף. רירית רחם תקינה נצפתה תמיד, בין 8-9. עברנו בהמלצת הפרופסור שטיפל בנו באופן פרטי למרפאות פוריות סורוקה והתחלנו הזרעות עם הורמונים, גונאל אף75. התגובה היתה זהה לביוץ טבעי שלי - זקיק ביום 11 לערך בגודל 20-25, בדיקות דם תקינות אסטרידיול מעל 500. שוב, אבל רק זקיק אחד מוביל וזקיקים קטנים. אני עכשיו אחרי שתי הזרעות שנכשלו עם הורמונים ואני לא יודעת מה לעשות. מה צריך לשנות. כששאלתי האם כדאי לעלות מינון כדי להשיג יותר זקיקים, אמרו לי שלא ושהתגובה שקיבלנו היא התגובה הרצויה. לא יודעת מה לעשות, מה לשנות. מציינת שאנו שומרים נידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזקה על הרופא שלך שבכול ניסיון נוסף ינסה לשפר את התוצאה,אי כניסה להיריון בדלב זה אינה מצביעה על ליקוי בטיפול כי הסיכוי במחזור ייעודי מתוכנן אינו עולה על 20% לכל מחזור טיפול

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/06/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו