למה צריך לסבול מכאב??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למה צריך לסבול מכאב??
    מיכל
    25/09/2024

השאלה העיקרית שלי פה היא למה זה נראה למישהו מתחום הרפואה שזה נורמלי שנשים צריכות לסבול מכאבים?
    למה?
    איזה בדיקות מכאיבות יש לגברים? כמעט ואין!
    ואיכשהו זה נראה נורמטיבי בעולם הרפואה לייצר לנשים טראומה! זו הסיבה שנשים לא ניגשות לטיפולים גניקולוגיים או עושות בדיקות מצילות חיים! כי כל התהליך טראומטי. אז אולי במקום לשקר לנשים שזה לא כואב, תאפשרו בהרדמה ותעזרו בזה לנשים לעשות בדיקות ולקבל טיפול שיסייע להם.
    לא חושבת שהיותי אישה שכל הטיפולים הגניקולגיים פשוט קשים לי, למה אני צריכה להיות בחרדה? למה אני צריכה לסבול כל פעם?
    או שתמצאו דרכים לעשות בדיקות פחות פולשניות לנשים.
    הגיע הזמן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה צריך לסבול מכאב??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזקה על הרופאים המטפלים שהבדיקות והטיפול נעשים במלוא הרגישות למנוע כאב או עוגמת נפש

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/09/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולכן יש להיות רגישים ולאפשר בהרדמה

מיכל
    28/09/2024

ממש לא. אבל אין לכם רחם או נרתיק או צוואר רחם, אז לא ניתן לומר שאתם יודעים להגיד אם זה יכאב או לא, ואם נשים מפחדות, כי זה בדיקות מלחיצות ומדובר תמיד בבדיקות פולשניות, אז מה הבעיה לאפשר אותן בהרדמה למי שרוצה?
    לא חסרים מקרים שהבדיקות האלה באמת כואבות לנשים, זה מרתיע מקבלת טיפול רפואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל עת שניתן לשקול זאת הרופא אמור לקחת זאת בחשבון בניהול המקרה והסיכונים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/09/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו