דימום לאחר הפסקת תמיכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר הפסקת תמיכה
    טלי
    07/07/2008

ערב טוב, אני בהריון שבוע 9+1 לאחר החזרת עוברים מוקפאים ICSI קיבלתי תמיכה של אסטרופם וגסטון. לאחר תופעות לוואי קשות לפרוגסטרון (ניסינו גם אוטרוגסטן ואנדרומיטרין) נאלצתי להפסיק לגמרי עם התמיכה 4 ימים לפני התאריך שהומלץ. אני גם סובלת ממגרנות קשות (ובדר"כ לפני קבלת מחזור וגם בזמן ביוץ יש לפני מיגרנה). יומיים לאחר ההפסקה של נטילת ההורמונים היו לי במשך יומיים מיגרנות קשות. אתמול נחלשה המיגרנה ובאמצע היום היה לי דימום חזק אדום בהיר. בינתיים הדימום פסק. נבדקתי ע"י רופאה שאמרה שהעובר בסדר , יש דופק והוא בהתאם לגילו. האם ייתכן שהדימום נובע מהפסקת התמיכה? ושהגוף שלי פשוט היה מבולבל? מהן הסיבות האפשריות לדימום כזה? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר הפסקת תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    07/07/2008

בשבוע כזה מיצרת השליה את כל ההורמונים הדרושים לעובר וההריון אינו תלוי בהורמונים חיצוניים. לכן קשה לי להניח שהפסקת ההורמונים היא הגורם לדימום. יותר סביר שהדימום קשור להפרדות שליה קטנה - תופעה שכיחה בשלבים כאלה של ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

טלי
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו