מידע רפואי
פורומים
- חרדות, טראומות, פחדים
- סרטן השד
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פונדקאות
- רפואת מטיילים
- הפרעות שינה ועייפות
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- סרטן ורפואה משלימה
- ברית מילה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- סקס ויחסים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
מנהל הפורום

- אודה מקרב לב על מענה🙏🙏🙏🙏🙏יעל04/02/2025
שלום רב,
בתאריך 26.1 יום לפני החזרת עובר קפוא ( יום 3)
ללא אוביטרול וללא תמיכה ללא שום תרופות בסיס טבעי לחלוטין.
26.1 יום לפני ההחזרה בדיקות דם
אסטרוגן:410
פרוגסטרון 13.6
כאמור ההחזרה הייתה ב27.1
3 ימים לאחר מכן ביצעתי שוב בדיקות דם בתאריך 30.1
ויצא:
אסטרוגן: 804
פרוגסטרון: 67.6
יש מצב שזה מעיד על כיוון טוב ויכול לרמז על השרשה שקרתה? על היריון?
(אציין שבהחזרה הקודמת לפני 4 שנים עשיתי באותה המתכונת ללא תרופות בכלל ונקלטתי להיריון תקין. בזמנו שבדקתי פרוגסטרון 3 ימים לאחר ההחזרה יצא לי 30 וכעת באותו הזמן זה 67.6 )
מצרפת גם תשובות מהיום תאריך 4.2:
אסטרוגן- 1244
פרוגסטרון 60.7
האם יכול להעיד על משהו ?
אציין שאתמול בבוקר הייתה לי הפרשונת שקופה עם טיפונת חום יותר שקוף כזה לכן מיהרתי לעשות בדיקה של פרוגסטרון לפני שלוקחת תוסף דופסטון אציין שהכתם אתמול בבוקר היה חד פעמי ןמאז לא חזר.
האם הכתם החום יכול להיות מסיבה אחרת ולא קשור לפרוגסטרון? כי פרוגסטרון לא חסר.
דבר שני האם הירידה של הפרוגסטרון מעידה על משהו?
היה לי ב30.1
67.6 וכעת בתאריך של היום 4.2 הערך של הפרוגסטרון 60.7.
נשמע תקין ?
הפרוגסטרון מספיק גבוה אני לא צריכה תמיכה? ממש מעדיפה ללא תמיכה כמו בסבב הקודם...הרופא אישר לי שלא לקחת אבל לאחר הכתמתם שראיתי התבלבלתי מזכירה שזה היה חד פעמי ומאז עשיתי שוב בדיקות והיה 60.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שתיזמון ההחזרה תואם את הציפיות ההורמונליות ולפיכך נראה שסיכוייך לא נופלים מהפעם הקודמת ונותנים באיכות העובר שהוחזר לאחר הפשרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהזה מעיד על השרשה?
יעל05/02/2025תודה על המענה🙏🙏🙏
האם לפי הבדיקות יש רמז לכך שהייתה השרשה?זה שהe2 עולה?או שהפרוגסטרון על 60 מעיד על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהלא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?