מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה על בסיס טבעייעל10/02/2025
שלום פרופסור אשכנזי עשיתי החזרה על בסיס טבעי (עובר קפוא מלפני כמה שנים) ללא אוביטרול וללא תמיכה לא לקחתי שום תרופה בסבב כי הבדיקות של הפרוגסטרון היו תקינות כעת קיבלתי תשובה:
בטא 217
פרוגסטרון 75.1
אסטרוגן 827
האם אפשר להמשיך כמו שהתחלתי את הסבב בצורה טבעית וללא תרופות?
אציין שבהחזרה הקודמת שבה הבת שלי נולדה עשיתי אותו דבר ותודה לאל הכל הלך חלק.
האם הבטא תקינה?
בהחזרה של הבת שלי לפני 4 שנים הבטא הראשונה יצא 3000 למה עכשיו זה 219 זה היה באותו הזמן לאחר 14 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי יש מקום לתת תמיכה עד לרגע שבו יזוהה דופק עוברי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקוגסטרון
יעל15/02/2025בגלל שהפרוגסטרון היה תקין ( הייתה לי העדפה שלא לקחת פרוגסטרון במידת האפשר והרופא אישר) אבל אני גם רוצה להרגיש אחראית האם בגלל שאני לא לוקחת תמיכה רצוי שאעקוב אחרי הפרוגסטרון עד לבדיקת הדופק ואראה שהוא נשאר גבוה?
ערך 75 באופן טבעי זה לא מספיק? איזה מדד רצוי שיהיה בשלב הזה? האם חוסר פרוגסטרון יכול להשפיע ישירות על הדופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הערך בהחלט תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם את נחושה בהחלטתך אז תפעלי לפיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק עוברי
יעל26/02/2025היי בהמשך לשאלתי בסוף לא נטלתי תמיכה פרוגסטרון כאמור כי היה בטווח גבוה בין 70 ל 100. לפני כמה ימים הייתי בus וזוהה דופק האם לדעתך יש טעם או סיבה טובה שאתחיל לקחת כעת? האם יש סיכוי שפתאום רמת פרוגסטרון תירד באופן משמעותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי הדבר רק יכול לסייע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)