לד"ר ישי - שאלות של אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - שאלות של אחרי גרידה
    לימונית
    07/07/2008

ד"ר ישי שלום רב לך, ברצוני לדעת מספר דברים: 1) כמה זמן לאחר הגרידה אני אמורה לקבל מחזור? (הגרידה היתה ב-1/7/08) 2) האם כדאי לי לקחת כדורים כדי לזרז את המחזור? 3) שמעתי שהמרפאה בכרמל תהיה סגורה לשבועיים, מתי בעצם היא סגורה? ומתי חוזרים לעבודה? יש לי תור אליך רק ב-23/7 ואני פוחדת שאפקשש מחזור. 4) האם ניתן לדאוג לאישור חדש לטיפול IVF לפני התור אצלך? (פוחדת ששוב הבקשה שלי תתעכב בועדה כך שאפקשש מחזור). בנוסף, אציין שבגדול - אין לי דימומים, רק בעת ניגוב רמזים בלבד של דם, בקטן מאוד. כאבי בטן תחתונה מופיעים עדיין מדי פעם, לפעמים ממוקדים, בעיקר בצד ימין. באחת מבדיקות האולטסאונד נאמר לי שיש לי מיומה קטנה, אך לא צוין איפה היא. האם ייתכן שהכאבים הם מהמיומה? אני מניחה שבסה"כ מה שתארתי כאן מעיד על מצב טוב. אודה לתשובותיך, בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    07/07/2008

הוסת מופיע בד"כ כ 5-6 שבועות מהגרידה. לא לוקחים כדורים במצב כזה אלא אם לאישה יש בעית ביוץ. התחושות שאת מתארת הם תחושות נורמליות לאחר הפלה.
    לגבי היחידה , תתקשרי מחר ואשמח להתעדכן ולעדכן אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלות

לימונית
    07/07/2008

ד"ר ישי שלום, ראשית, תודה רבה על תשובתך. ובהמשך לתשובתך, מה קורה אם לא תגיע הוסת בזמן שציינת? בנוסף, לא ענית לי בקשר לאפשרות של השגת אישור לפני התור אצלך. האם יש אפשרות כזו? כמו כן, ברצוני לדעת האם בעת הגרידה נלקחה דגימה כדי לדעת מה היתה הבעיה בהיריון שנכשל? בהמון המון תודות לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו