פרוגסטרון - קיצור השאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון - קיצור השאלה
    מיכל
    20/02/2025

שלום פרופסור אני נמצאת בהתלבטות ואשמח לעצתך הכנה. אני בשבוע חמש פלוס 4 אחרי החזרת עובר קפוא ( עובר קפוא מלפני שנים) ההחזרה התבצעה על בסיס טבעי לחלוטין בלי אוביטרול בלי תמיכה בלי כלום.
    הפרוגסטרון תמיד בבדיקה נע בין 65 ל85 כעת בבדיקה (כבר 4 ימים אחרי החזרה שבדקתי הוא היה 67) פרוגסטרון עדכני מאתמול הוא 67.5 אתמול צפו בשק היריון וחלמון הבטא אתמול הייתה 11,344 העניין שיש לי הכתמות ורדרדות בניגוב כבר מעל שבוע אז הרופא אמר שליתר בטחון אקח דופסטון זוכרת מהעבר התרופות האלה עשו לי רע בלשון המעטה ( כל משפחת הפרוגסטרון) וכמובן שאם הערך הטבעי שלי היה נמוך הייתי לוקחת למרות הכל אבל לא רק שהוא לא נמוך הוא גבוה...לכן מעדיפה שלא לקחת ולא בא לי לקחת בגלל היסטריה חסרת היגיון
    בבקשה תעזור לי ההכתמות מלחיצות אותי שמא אולי אני פוגעת בהתפתחות? זה שאלה ראשונה שלי עצתך בהתאם לנתונים שכתבתי...חשוב לי להיות אחראית נורא חשוב לי הצלחת ההיריון
    שאלה שנייה: האם כרגע בזמן שאני לא לוקחת את התוסף יש מצב שאני פוגעת בלי ידיעה או שמאחר וזה הכתמות בניגוב ממש עדינות זה לא יכול להיות פגיעה כלשהי רק אם יש דימום מסיבי חלילה..? אני נמצאת בהתלבטות ואשמח לעצתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון - קיצור השאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במקומך הייתי שוקל באופן חיובי נטילת תמיכה בבחינת אם לא יעזור לא יזיק

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/02/2025

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בעצם יוכל לעזור לי הפרוגסטרון?

מיכל
    24/02/2025

למה בעצם יוכל לעזור לי הפרוגסטרון?
    אתמול עשיתי בדיקה יצא פרוגסטרון 100.
    תוכל להסביר לי במה זה יוכל לעזור להכתמות?
    זה יפסיק אותם? ממש אשמח להבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון מפחית את התכווצויות הרחם ומסייע לתהליך השתרשות והצפתיות השיליה,איני רואה בעיה בנטילה של פרוגסטרון על פני בדיקות חוזרות ולחץ נפשי מוכבר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/02/2025

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמות בדם משקפות את המציאות?

מיכל
    26/02/2025

אשמח לתשובה על השאלה השנייה...האם זה נכון שרמות הפרוגסטרון בדם לא משקפות את הערך האמיתי?
    ז"א אם יוצא לי ערך טבעי בדם ( ללא לקיחת תוסף) נניח ויש לי פרוגסטרון 100 בבדיקת דם אז בעצם יכול להיות שיש לי 15 לצורך העניין.
    אשמח להסבר לגביי נקודה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו