מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון - קיצור השאלהמיכל20/02/2025
שלום פרופסור אני נמצאת בהתלבטות ואשמח לעצתך הכנה. אני בשבוע חמש פלוס 4 אחרי החזרת עובר קפוא ( עובר קפוא מלפני שנים) ההחזרה התבצעה על בסיס טבעי לחלוטין בלי אוביטרול בלי תמיכה בלי כלום.
הפרוגסטרון תמיד בבדיקה נע בין 65 ל85 כעת בבדיקה (כבר 4 ימים אחרי החזרה שבדקתי הוא היה 67) פרוגסטרון עדכני מאתמול הוא 67.5 אתמול צפו בשק היריון וחלמון הבטא אתמול הייתה 11,344 העניין שיש לי הכתמות ורדרדות בניגוב כבר מעל שבוע אז הרופא אמר שליתר בטחון אקח דופסטון זוכרת מהעבר התרופות האלה עשו לי רע בלשון המעטה ( כל משפחת הפרוגסטרון) וכמובן שאם הערך הטבעי שלי היה נמוך הייתי לוקחת למרות הכל אבל לא רק שהוא לא נמוך הוא גבוה...לכן מעדיפה שלא לקחת ולא בא לי לקחת בגלל היסטריה חסרת היגיון
בבקשה תעזור לי ההכתמות מלחיצות אותי שמא אולי אני פוגעת בהתפתחות? זה שאלה ראשונה שלי עצתך בהתאם לנתונים שכתבתי...חשוב לי להיות אחראית נורא חשוב לי הצלחת ההיריון
שאלה שנייה: האם כרגע בזמן שאני לא לוקחת את התוסף יש מצב שאני פוגעת בלי ידיעה או שמאחר וזה הכתמות בניגוב ממש עדינות זה לא יכול להיות פגיעה כלשהי רק אם יש דימום מסיבי חלילה..? אני נמצאת בהתלבטות ואשמח לעצתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במקומך הייתי שוקל באופן חיובי נטילת תמיכה בבחינת אם לא יעזור לא יזיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בעצם יוכל לעזור לי הפרוגסטרון?
מיכל24/02/2025למה בעצם יוכל לעזור לי הפרוגסטרון?
אתמול עשיתי בדיקה יצא פרוגסטרון 100.
תוכל להסביר לי במה זה יוכל לעזור להכתמות?
זה יפסיק אותם? ממש אשמח להבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטרון מפחית את התכווצויות הרחם ומסייע לתהליך השתרשות והצפתיות השיליה,איני רואה בעיה בנטילה של פרוגסטרון על פני בדיקות חוזרות ולחץ נפשי מוכבר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות בדם משקפות את המציאות?
מיכל26/02/2025אשמח לתשובה על השאלה השנייה...האם זה נכון שרמות הפרוגסטרון בדם לא משקפות את הערך האמיתי?
ז"א אם יוצא לי ערך טבעי בדם ( ללא לקיחת תוסף) נניח ויש לי פרוגסטרון 100 בבדיקת דם אז בעצם יכול להיות שיש לי 15 לצורך העניין.
אשמח להסבר לגביי נקודה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)