התגלה פוליפ בצוואר הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התגלה פוליפ בצוואר הרחם
    מעיין
    21/02/2025

היי, בעת ההחזרה (עובר קפוא מלפני שנים ללא תרופות בסיס טבעי) של העובר אני והרופא דיברנו על פוליפים ברחם הסביר לי שלא תמיד פוליפ מפריע לקליטה וגם ךא תמיד זה באמת פוליפ אלא רירית שמתעבה וכו וכו...ואז כששם את הספקולום אמר אפרופו פוליפ יש לך בצוואר הרחם וקפץ לנושאים אחרים לכן לא הגבתי על זה.
    עכשיו יודעת שזה משהו חדש כי בבדיקה שגרתית שנעשה לפני בערך שנה וחצי שנתיים לא נאמר לי דבר על כך . עכשיו אני שבוע 5 ויש לי כתמתמים מאוד עדינים ורדרדים שלא מפריעים אבל יכול להיות שזה מהפוליפ? ואם כן אז איך זה שלפני ההיריון לא היו לי בכלל כתמים? האם ההיריון גורם לפוליפ להכתים?
    לא חושבת שקשור לפרוגסטרון כי הפרוגסטרון שלי 75 באופן טבעי.
    אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התגלה פוליפ בצוואר הרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתמה בעקבות פוליפ שכיחה נדרש מעקב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/02/2025

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכתמות פוליפ בצוואר הרחם

מעיין
    24/02/2025

גם אם לפני ההיריון הוא לא גרם בכלל להכתמות ? פתאום בשבוע 5 הוא יכןל להתחיל לגרום להכתמות?
    מה גורם לו להכתים דווקא בהיריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו