תעזרו לי בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה
    יעל הדסי
    07/07/2008

שלום, אני בת 45, ואני עוברת טיפולי הפריה חוץ גופית מזה כשנה. יש לי בן מבוגר מנישואים קודמים, ומזה שלוש שנים אני נשואה לבעלי הנוכחי, הצעיר ממני ב-10 שנים. בטיפול האחרון שעברתי הצלחתי להכנס להריון, אך לאחר חודש הייתה לי הפלה טבעית. לפני חודשיים, מכיוון שהגעתי לגיל 45, נמנע ממני המשך הטיפול ולא הצלחתי לקבל היתר מיוחד. יש לי ולבעלי מספיק כסף על מנת לעשות נסיון נוסף, אבל רק אחד. חשוב לי לציין שהנושא מאוד מאוד חשוב לנו, מאחר ולבעלי אין ילדים משלו. אני מבקשת שתמליצו לי על הרופאים הטובים ביותר בתחום, לא משנה היכן בארץ ו/או על מקומות ובתי חולים מומלצים לטיפול, על מנת שנוכל לייעל ולהגדיל למקסימום את הסיכויים של הניסיון הזה. בתודה ענקית מראש, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    07/07/2008

תרשי לי להניח את הדברים על השולחן בצורה הכי מקצועית והכי כנה.
    הסיבה שבגללה לא קבלת אישור כספי לטיפול היא שהסיכוי להריון בגיל הזה הוא נמוך מאד מאד . וגם כאשר יש הריון הסיכוי לכך שהוא יהיה תקין נמוך. לכן אני חושב גם שלא ממש משנה מי יעשה את הטיפול. אני מניח שאמרו לך את זה כבר ובכל זאת אומר. אם את רוצה לתת סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה שתוכלי ללדת ילד מזרעו של בעלך , לכי על תרומת בייצית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התגובה

יעל הדסי
    10/07/2008

ואכן דברים אלה נאמרו לי כבר. אבל אני לא מוכנה לוותר על הניסיון הזה, למרות כל מה שאמרת. ולכן אודה לך מאוד אם תתיחס לבקשה המקורית שלי ותמליץ לי על רופאים שלפי דעתך הם הטובים בתחום. בברכה, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצת זהב נוספת

לימונית
    11/07/2008

אני ממליצה לך על ד"ר ישי בעצמו. את יכולה להתרשם בעצמך מהכנות בדבריו ומהבאת הסבר מלא בפנייך. אני בטוחה שהוא יעזור לך ולבעלך ביחד איתו להגיע להחלטה הנכונה כיצד לצלוח את הניסיון ולהגיע אל המטרה. רופא מדהים, מקצועי ואנושי ביותר. גם הוא בחיפה, אבל שווה מאוד. את הפרטים על מרפאתו תוכלי למצוא בתשובתו אלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו