בוקר טוב שאלה על בדיקת פאפ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב שאלה על בדיקת פאפ
    דרך מאושרת
    08/07/2008

בוקר טוב ותודה על התמיכה הנפלאה והנכונות לעזור לכל אחת ואחת יש לי שאלה אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי אני בהריון שבוע 7 היום התחלתי ונצפה שק הריון יפה אך ריק ללא חלבון וללא דופק האם יש עוד סיכוי להריון זה?. ב 18.7.2008 אני חוזרת לעוד בדיקה ובדיקת פאפ האם מותר לעשות בהריון בדיקת פאפ נורא חוששת מבדיקה זאת ולא יודעת עם בהריון היא מותרת למרות שאני די סומכת על הרופא שלי תודה רבה על התשובות ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    08/07/2008

חשוב לדעת מה בדיוק ראה הרופא כדי לתת תשובה מדוייקת. תמיד קיימת האפשרות שההריון צעיר יותר ואו שהעובר נצמד לדופן בצורה שקשה לראות אותו. לגבי ה PAP . אם אין ממצא מיוחד בצואר אפשר לדחות אותו. אם כי בד"כ אינו פוגע בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני,

עזרה דחוףףף
    08/07/2008

שמי טל ורציתי להתייעץ איתך,גם אני בתחילת הריון הייתי אצל הרופא בשבוע 7+יום, הרופא צפה שק הריון שק חלמון ועובר, אך לא צפה דופק לעובר. הרופא אמר לי שאני יכולה לבצע גרידה משום שאין דופק לעובר. אני לא הסכמתי והחלטתי ללכת לבצע בדיקה כשהיה בשבוע 8+כמה ימים. רציתי לשאול אם לאור העובדה שהרופא שלך לא מצא עובר ודופק הוא כבר החליט שההריון לא תקין . או שאולי נתן לזה צאנס, וזה מצב שיכול להיות... ממש לחוצה מחכה לתשובה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נותנת לך תשובה

דרך מאושרת
    09/07/2008

הרופא רוצה לחכות חודש מהיום שבו הייתי צריכה לקחת מחזור ולכן לא ממהר להסיק מסקנות לא כדאי למהר כדאי לחזור לבדיקה או שניים אפילו יש ניסים בעיקר בהפריות חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עזרה דחוףףף
    09/07/2008

תודה לך על התשובה המהירה ב"ה שיהיה רק בשורות טובות, אני מחכה לשבוע 8+ ואז הולכת לבדיקה אצל רופא מומחה תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר דוד ישי
    09/07/2008

אני הייתי מחכה שבוע וחוזר על הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צדקת ד"ר

טל
    14/07/2008

היי דוקטור הייתי אצל פרופסור יצקוביץ באלישע בשבוע 8 ושישה ימים ואכן אין דופק ואני צריכה לעבור הפלה, השאלה שלי היא אם אני יכולה להפסיק כדורי תמיכה פרוגסטרון ולחכות אולי שיפול טבעי משום שאני מאד חוששת מהתערבות כירוגית יש לציין שזה הריון ראשון שלי אני נורא מפחדת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר דוד ישי
    14/07/2008

אם תפסיקי את הטיפול, אני בטוח שבסופו של דבר תתפתח הפלה טבעית. השאלה היא מתי זה יתרחש והאםההפלה תהיה שלימה או חלקית ובסופו של דבר גם תחכי וגם תעברי הפלה. בד"כ אנחנו מעדיפים לעשות את הפעולה בצורה מבוקרת ומתוכנת. לנשים שלא ילדו עדיין, אנחנו שמים לפני הפעולה למינריהבצואר הרחם ( מתקן שפותח את הצואר בקצב איטי ומונע נזק לטווח ארוך )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אני צריכה תשובה דחוףףף

טל
    15/07/2008

היי דוקטור תודה על תשבותך, אז קודם כל הפסקתי לקחת את התמיכה. מעבר לזה אני ניסיתי לקבוע תור בבית חולים אסף הרופא, הייתי אצלם אתמל במיון והם שלחו אותי הביתה ונתנו לי תור רק לעוד שבועיים שאז אני יהיה קרובה כבר לשבוע 12. אני לא רציתי לחכות והם אמרו לי שאני יכולה ללכת לבית חולים אחר. לכן התייעצתי עם פרופסור איצקוביץ והוא אמר לי שאם אני יגיע מחר בבוקר למיון הם כבר יבצעו לי את ההפלה במקום. השאלה היא אם אני יגיע הם יבצעו ישר את ההפלה ללא הלמינריה שדיברת עליו ? אני גם לא מכירה את המחלקה ברמב"ם אני נורא חוששת שלא יגרם לי נזק.... מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

ד''ר דוד ישי
    15/07/2008

לכי לרמב"ם . אפשר לשים את הלמינריה לכמה שעות ביום הפעולה עצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף

טל
    24/07/2008

היי דוקטור, היתי ברמב"ם, כמו שאמרתי הם לא רצו לשים לי למנריה ,הם טוענים שהם לא עובדים בשיטה הזו... זה מאוד מוזר כי לכל מקום שפניתנ בהתייעצות הם דברו על למנריה, אבל לא וויתרתי והתקשרתי לפרופסור איצקוביץ ובקשתי שידבר שם אם הרופאה, ואז הם הגיעו להחלטה לתת לי כדור צטוטק, שלטענתם גם אמור להרחיב את צוואר הרחם, לאחר שעתיים שלוש החל לי דמום קשה וגושים גדולים של דם(סליחה על התאור), האם במצב כזה אני יכולה להיות רגועה שאכן היתה התרחבות טבעית של צוואר הרחם ? ואיך בעצם אני יכולה לאשר לעצמי שהפעולה נעשתה ללא כל פגיעה אצלי? אני מאוד לחוצה מכך אנא מחכה לתשובתך המהירה.... תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר דוד ישי
    15/07/2008

יש בהחלט מקום לאופטימיות. העובדה שהיה הריון חשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו