הפרשה לבנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשה לבנה
    לאה
    08/07/2008

שלום ד"ר יקר, אני יומיים אחרי הזרעה. שהייתי בשירותים - יצאה לי הפרשה לבנה ממש כמו מים ובכמות מאוד גדולה. בכל חודש יש לי הפרשה כזו אבל אני רואה אותה בדיאבד. עכשו זו זרמה בכמות מאוד גדולה. זה אומר משהו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה לבנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    08/07/2008

לדעתי אין להפרשה הזאת שום משמעות מבחינת הסיכוי להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ושאלה נוספת...

08/07/2008

למה חשוב לעשות אולטרסאונד? מכיוון שהרופא שלי בחו"ל, זה כנראה לא אפשרי... יכול להיות שיש זקיק שהתחיל להתפתח? מה יקרה אם נגביר את המינון? הזקיק יפסיק להתפתח? אני מבינה שבכל מקרה לא ניתן להתחיל זריקות עם ערכים כאלה - נכון? שוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בר

ד''ר דוד ישי
    08/07/2008

האולטרסאונד מוסיף מידע כמו האם יש זקיק והאם הרירית עבה, ומאפשר להחליט נכון יותר לגבי ההמשך. אל תלחצי. את יכולה להמשיך עוד שבוע ואם גם אז לא תגיעי לדיכוי תעש אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהשך לתשובתך

חסוי
    08/07/2008

ברצוני לציין, כי קיבלתי אוביטרל פעמיים ,יום לאחר ההחזרה ופעם שנייה לפני 8 ימים ,האם לאור הנתונים האלה עדיין אתה סבור כי ההשפעה נגמרה ?במידה וכן ממה נובעים הסימנים של גודש בחזה וכאבים בבטן תחתונה?האם יתכן מחזור?אין דימום בשלב זה. בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    08/07/2008

זה יכול להיות תחושות של לקראת וסת או תחילת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו