מבקשת חוות דעת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת חוות דעת
    שני
    08/07/2008

אני פוליציסטית בת 28 ולוקח לי 3 שבועות של זריקות להגיע לביוץ. בעלי עם בעיית זרע, בהזרעה השניה היו 15 מיליון בתנועה אחרי השבחה (לא נבדקה מורפולוגיה). זו היתה הזרעה שניה והפעם השניה שניסינו להכנס להריון בחיים כי אני לא מבייצת. (הרופא אפילו אמר שזו הפעם השניה שבייצתי בחיים). אני ממש לא יודעת מה לעשות? לעבור להפריה או להמשיך בהזרעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת חוות דעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שני

ד''ר דוד ישי
    08/07/2008

העקרון הוא לנסות להשיג את התוצאה הרצויה בעזרת הטיפול הפשוט יותר ורק אם התוצאה איננה מושגת לעבור לטיםול המסובך יותר. את מבינה בודאי שכדאי להמשיך בעוד כמה נסיונות של הטיפול שאת מקבלת לפני מעבר ל IVF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכים

חסוי
    09/07/2008

מסתבר שבאיכילוב הערכים הם הישנים (פיקוגרם למיליליטר) -ביררתי שם. השאלה שלי היא האם זה רלוונטי לאסטרדיול בלבד או גם לפרוגסטרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    09/07/2008

אני מניח אם כך שהערכים הם ערכים ישנים לגבי כל ההורמונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו