אם יש טעם להמשיך אחרי הרבה נסיונות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אם יש טעם להמשיך אחרי הרבה נסיונות?
    טלי
    09/07/2008

לרופאים היקרים שלום, אני בת 28 אחרי 9 IVF ו-6 פעמים החזרת מוקפאים. תמיד יש הרבה ביציות והרבה עוברים אבל אף פעם לא נכנסתי להריון בכל הנסיונות האלה. ניסיתי פיפל, אספירין, וכל דבר אפשרי. כל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות כולל היסטרוסקופיה, צילום רחם, רירית ובדיקות קרישה וגם בדיקות גנטיות לעוברים. השאלה שלי האם כדאי בכלל להמשיך? האם יש עוד משהו לעשות? הרופא שלי התחיל לדבר על פונדקאות ואנחנו ממש בלחץ כי אני צעירה ולא רוצה בינתיים להתיאש. למה בכלל אישה לא מצליחה לקלוט הריון? האם יש לי עוד סיכוי לדעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    09/07/2008

יש גורמים המשפיעים על הסיכוי להרות שאנחנו לא מכירים או לא יודעים למדוד. לדעתי יש עדיין סיכוי להריון אם כי, לאור התוצאות עד היום, הוא קטן. אפשר להמשיך שוב ושוב , אפשר לעשות הפוגה לכמה זמן . ואפשר לנסות לשנות את אחד מ 3 המרכיבים של הצלחת ההריון ( בייצית, זרע , רחם ) כמובן שאם רוצים הריון משותף מהבייצית שלך ומהזרע של בעלך, הפתרון הוא פונדקאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו