בדיקות דם בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם בטא
    ציפיה גדולה
    09/07/2008

שלום ד"ר.... אני מעט לחוצה בבדיקת דם שביצעתי היום 14 יום לאחר החזרת עוברים טריים (טיפול ראשון), הבטא עלתה מ-50 רק ל-89 הפרוגסטרון עומד על 102.5 וה 1850e2 האחיות בבית החולים אמרו שהערכים נמוכים שאמשיך בתמיכה ושביום רביעי אעשה בדיקת דם חוזרת....מה זה אומר ולמה עלי לצפות אילו ערכים ייחשבו תקינים ביום רביעי הבא.... מעבר לכך אני עוסקת ביום יום במסגרת עבודתי בפעילות אינטנסיבית הכוללת גם נסיעות ארוכות מאוד באוטובוסים ושהיה ממושכת בשמש האם זה עלול לפגוע? אשמח מאוד לתשובתך. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    09/07/2008

העליה של הבטא באמת מעט מתחת לצפוי. ביום רביעי הבא צפוי שהבטא יהיה מעל 1000 .
    לעבודה שלך אין השפעה על הסיכויים של ההריון להצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.....

ציפיה גדולה
    09/07/2008

סליחה יש לי עוד שאלה.....האם יש אפשרות במקרה של עבודה מאוד קשה לקבל חופשת מחלה ארוכה עד שהכל מתייצב? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    09/07/2008

אם תצליחי למצא רופא שיסכים לתת לך חופשת מחלה בגלל העליה הפחות מאופטימלית של הבטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו