לחוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    ורד
    10/07/2008

אני ביום 11 לאחר החזרת שני עוברים היום בבוקר קמתי עם בחילות והקאתי השאלה היא יכול להיות שכבר יש תופעות של הריון ? לקחתי זריקת אוביטרל ב-01.07.08 כמה זמן עד שהשפעת האוביטרל מתפוגגת? מחר אני צריכה לעשות בדיקת הריון אני במתח נוראי אולי אני יעשה את הבדיקה היום? היא תהיה נכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה

ורד
    10/07/2008

עשיתי היום בדיקת הריון ביתית יצא קו חזק וקו בהיר השאלה האם יש סיכוי להריון? האם כדאי בל זאת לעשות בדיקת דם מחר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון?

פרופ' שחר קול
    10/07/2008

אין עדיין תופעות של הריון.
    השפעת אוביטרל פגה לאחר כ - 7 - 10 ימים.
    מציע בדיקת דם 14 יום לאחר שאיבת הביציות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

ורד
    11/07/2008

שבת שלום, היוום עשתי בידקת דם להריון יצאה חיובי בטה 179 השאלה האם ערכים תקינים אני ביום 15 מהשאיבה, ואני כ"כ מאושרת אני מקוה שהכל בסדר נאמר לי לבצע שוב בדיקת הריון ביום ראשון למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקה תקינה

פרופ' שחר קול
    12/07/2008

ביום ראשון מקווים לראות עליה בקצב תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו