כאבים - מעט דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים - מעט דחוף
    חסוי
    10/07/2008

שלום ד"ר אתמול הוחזרו לי 3 עוברים. נשאבו 6 הופרו 3 וכולם הוחזרו. לפני השאיבה היו כאבים והרופאה אמרה שזה כנראה כי הe2 היה גבוה (כ11,000 ). לפני ההחזרה ביקשתי US כי לא הייתי רגועה. בבדיקה נמצא נוזל בדוגלס, וכמה צ'יסטות. רירית בסדר.מיום השאיבה ועד עתה יש לי כאבי מחזור חזקים שהולכים ובאים בגלים, ומשיכות/דקירות מכיוון השחלות. בד"כ אני אדם שמחזיק סף כאב גבוה. אני מוכרחה להרגע ולדעת האם כמו שאמרה האחות, יתכנו כאבים כאלה כתוצאה ממצאי הUS שהזכרתי? כאשר בא כאב הוא די חזק שמצריך ממני משכך כאבים חזק. שאלתי אתכם ואישרתם שבשל גילי - מעל 44, הסבירות לגרוי יתר נמוכה ביותר, שמחתי לשמוע זאת. ומאידך, אני סובלת. האם "לקבל" את הכאבים ולחכות שיעברו? מה לעשות? האם יש סבירות שהנוזל שנמצא מצביע על זיהום? אני מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים - מעט דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    10/07/2008

אם הכאבים חזקים מנשוא, ויש חשד לתהליך זיהומי - מציע לפנות ליחידה המטפלת לצורך בדיקה.
    הסיכון לזיהום הוא קטן מאוד בהיעדר חום גוף של מעל 38 מעלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו