מחזור שהתבלגן...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור שהתבלגן...
    מיכל
    11/07/2008

מקווה שהפעם ההודעה כן תעלה... אני בת 29 ומטופלת אצל רופאת פוריות כבר כמה חודשים. המחזור שלי הוא 27-28 ימים ואורך הווסת 7-8 ימים. בגלל שאני שומרת נידה עלתה האפשרות שאני מפספסת את הביוץ בגלל הווסת הארוכה והרופאה נתנה לי כדורי פרוגילוטון שמהם לקחתי מהיום השני לווסת עד השישי 3 כדורים ביום, רק את הלבנים (אסטרוגן לבד) כדי לקצר את הווסת. הקיצור אכן קרה אך ביום ה 12 היה לי דימום למשך 3 ימים שאחריהם הייתי אצל הרופאה (יום 15) בהם היא עשה בדיקת זקיקים ואמרה שזה 15 (כנראה גודל או משהו). היא אמרה שזה לא אמור לשנות את תאריך קבלת הווסת הבאה כי זה לא נחשב לווסת. ובמקביל היא החליפה לי כדורים לאסטרופם 2 מ"ג (אך טרם לקחתי אותם). היום אני כבר ביום 31 ואין סימן לווסת (הפרשות שקופות). הסיכוי להריון קטן מאוד עד בלתי אפשרי (לפני שלקחתי את הכדורים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי ובמהלך החודש הזה ידענו שפספסנו את הביוץ אז לא היה נסיון להריון למעט ביום ה 29- שהחלטנו שיהיה...) האם מישהו יודע מה קורה לי? אני אוסיף רק שיש לי רחם דידלפי- אם זה משנה את התמונה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שהתבלגן...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    11/07/2008

מבנה הרחם אינו משנה כאן.
    יתכן והדימום נובע מחוסר יציבות של הרירית, יתכן על רקע נפילה ברמת האסטרדיול לאחר הפסקת הפרוגילוטון. יתכן ולא יהיה מנוס מהוספת תכשיר במקביל שיגרום לגירוי השחלות, ויביא ליציבות הרירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך...

מיכל
    13/07/2008

בלילה החל דימום- כנראה ווסת האם זה סימן שזה הסתדר או שבכל זאת מומלץ לקבוע לרופאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו