הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    לימור
    12/07/2008

שלום לכם, אני אחרי טיפול בפיוריגון 150 יח', ביום ה 10 הE2 היה 2200 ונצפו 7 זקיקים, ביום ה 12 למחזור ה E2 היה 5200, נצפו 8 זקיקים (שניים מובילים בגודל 18 ו 20 מ"מ והשאר 15 מ"מ) הרופאה לא רצתה לתת לי אורביטל מחשש לגירוי יתר אז היא נתנה לי 2 זריקות של דקא 0.1. למחרת הייתה ההזרעה (כי יום הביוץ יצא ביום שישי) . אחרי ההזרעה ביום חמישי קיבלתי כדור אסטרופם 2 מ"ג וכדור אוטרוגסטן 200 מ"ג (וגינלי). שאלתי היא: החדרתי את האוטרוגסטן בערך שעה אחרי ההזרעה. אחרי כ 4 שעות הרגשתי התכווצות קלה ברחם והייתה לי הפרשה מאד דומה לנוזל הזרע. האם יתכן והזרע יצא החוצה? אשמח לתשובה תודה לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימור

ד''ר דוד ישי
    12/07/2008

הזרע אינו "נופל" מתוך הרחם החוצה, ובכלל, בהכנת הזרע להזרעה מוציאים אותו מתוך הנוזל הלבן שאותו את מכירה ואליו בודאי התכוונת. מה שרית הוא חלק מהטבליה הוגינלית שיוצא החוצה תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויי הצלחה

לימור
    14/07/2008

תודה ד"ר על התשובה שלך, מה אחוזי ההצלחה בחודש טיפול שכזה? האם אחוזים זהים לטיפול באורביטרל? תודה לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימור

ד''ר דוד ישי
    14/07/2008

סיכויי ההצלחה הם של כ 20%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות השימוש בדקא??

לימור
    14/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו