החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    לולי
    12/07/2008

שלום, 1.רציתי לדעת האם מפשירים את העוברים המוקפאים היום ההחזרה? 2.האם עדיף להחזיר את המוקפאים על בסיס ביוץ טיבעי , או שעדיף עם תרופות? 3.האם מותר לקיים יחסים לאחר ההחזרה ללא הגבלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הדס

ד''ר דוד ישי
    12/07/2008

ברוב המקרים העוברים המופשרים מוחזרים ביום הפשרתם. בחלק מהמקרים מגדלים אותם מס' ימים נוספים ( עד מקסימום יום 5 )
    התוצאות של שתי הצורות מבחינת הסיכוי להריון טובות באותה מידה. אפשר להחזיר על בסיס טבעי רק כאשר יש מחזור סדיר . היתרון - מחזור ללא תרופות. החיסרון - צורך במס' בדיקות רב יותר וחוסר שליטה על העתוי. היתרון של ההכנה עם התרופות הוא מס' בדיקות קטן ואפשרות לתמרן עם יום ההחזרה בטווח של ימים. החיסרון - שימוש בתרופות.
    אפשר לקיים יחסי מין. אני מעדיף וסייג - מ3-4 ימים אחרי ההחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

לולי
    12/07/2008

היי שוב, ביחידה של בי"ח אמרו לי להגיע ביום ה-12 לווסת, האם לדעתך זה אומר שהם רוצים להחזיר לי את המוקפאים על סמך הביוץ הטיבעי שלי, או שמכינים את הגוף (עם תרופות) מהיום ה-12 של הווסת לקראת ההחזרה? ז"א מה שאני שואלת בעצם זה אם אמרו לי להגיע ביום ה-12 לווסת זה אומר שההחזרה תתבצע עפ"י הביוץ הטיבעי או ע"י שימוש בתרופות? המון תודות ושיהיה לך שבוע טוב... הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו