מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות גופנית/ IVFדליה13/07/2008
שלום אני בת 41, אמא לילדונת בת 3 (הריון על מחזור טבעי, הזרעה, תרומת זרע) עכשיו,(אחרי מספר לא מבוטל של נסיונות הזרעה (אחד מהם נקלט אך ההריון לא התפתח), אני מתחילה תהליך IVF (מקווה שיהיה קצר). אני אשה בעלת עודף משקל משמעותי.שנים רבות לא עסקתי בפעילות ספורטיבית ולפני חודש בערך התחלתי לזוז- הליכה מהירה על הליכון ושחיה בבריכה... אני יודעת שאלה נחשבות פעילויות בטוחות יחסית גם בהריון בסיכון אבל מכיוון שהמון שנים לא עסקתי בפעילות גופנית ...מספיק בהליכה/שחיה כדי שאגיע לדופק 150. ביום שלישי הקרוב מתוכננת לי שאיבה שאלתי- האם ניתן להמשיך בפעילות הפיזית עד לשאיבה? בין השאיבה להחזרה? מיד אחרי ההחזרה? במהלך ההיריון (בתקווה שיקלט)? אצין שבאופן כללי אני אישה בריאה (למרות עודף המשקל) , עברתי מבחן מאמץ במכון לב שתוצאותיו טובות ומרגישה טוב באופן כללי. מאוד בא לי להמשיך בפעילות כי זה גורם לי הרגשה טובה אבל יחד עם זאת לא הייתי רוצה לעשות שום דבר שיפגום בסיכויי ההצלחה של ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דליה
ד''ר דוד ישי13/07/2008אני רואה חשיבות רבה בפעילות גופנית בכלל ואצל נשים עם משקל עודף בפרט. לדעתי לא רק שזה לא יפגום בסיכויים שלך אלא אולי אפילו ישפר אותם. הסייג היחידי הוא לעשות את זה במידה ותוך הקשבה לגוף ולא ללכת עם הראש שבקיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה...ושאלת הבהרה
דליה13/07/2008האם גם מיד אחרי ההחזרה אפשר להמשיך בפעילות מהסוג הזה (הליכה מהירה /שחיה) אני יודעת שיש רופאים שממליצים על מנוחה מוחלטת במשך שבועיים ויש כאלה שלא ממליצים על מנוחה מוחלטת ...אבל בדר"כ מציינים "להמנע ממאמץ"... האם היית ממליץ לעשות הפסקה של מספר ימים? כמה? או שאפשר להמשיך מיד לאחר ההחזרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלתי...ממתינה לתשובה
דליה14/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דליה
ד''ר דוד ישי14/07/2008אני ממליץ לנשים להיות ברמת פעילות נמוכה במשך 3-4 ימים לאחר ההחזרה ( עד השרשת העובר ברחם ) אח"כ כמו שאמרתי קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה....!!
דליה14/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)