מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיות ואיתור מחזורנועה13/01/2026
שלום , אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות מגיל 18. היום בת 22. המחזור שלי היה מגיע פעם בחודשיים/שלוש חודשים ולכן הלכתי להיבדק. עשיתי פרופיל הורמונלי ובדיקת אולטראסאונד. אני יכולה להעלות לפה את הערכים שהתקבלו אז אם נדרש. התחלתי טיפול בגלולות ואז עברתי למדבקות אוורה עד לתאריך 15.10. ב18.10 היה לי דימום נסיגה עד 23.10. עשיתי בדיקת ביוץ ויצאה לי בדיקה חיובית ב23.10. לזה התלוו גם כאבי בטן ורגישות וכאבים בשדיים. קיבלתי מחזור ב25.11. הדימום הסתיים ב30.11. יצאה לי בדיקת ביוץ חיובית ב17.12 וקיבלתי מחזור ב3.1 . יצא שפעמיים המחזור שלי היה באורך של 38-39 יום. האם זה נחשב תקין? מה הסיכויים שבאמת בייצתי? מכיוון שיש לי שחלות פוליציסטיות אני לא יודעת אם הגיוני שבייצתי או לא.. ניסינו להיכנס להריון בפעמיים האלה ולא הצלחנו. אין לי עודף משקל או שיעור יתר וזה נראה שהבדיקות ביוץ כן עובדות.. האם להמשיך איתן או לעשות בדיקת זקיקים? אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להיוועץ ברופא ולבחון את שאלת הביוץ הן במעקב זקיקים והן בבדיקת דם לפרוגסטרון,ואם נתוני הזרע של בעלך תקינים את יכולה להמתין לפחות חצי שנה כדי לאפשר לעצמך סיכוי סביר להרות באופן טבעי,לאחר מכן תידרש התערבות של רופא פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2026* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שנדרשת התערבות רפואית כדי לבסס את שאלת קיומו של ביוץ תקין וקיום יחסים במועד הייעודי בתנאי זרע תקינים,בכל מקרה היה כדאי לפנות לייעוצו של רופא פוריות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/01/2026* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)