כדורים אסטרופום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כדורים אסטרופום
    גיי גייי
    02/05/2026

יצא לי ביוצים ממש מוקדמים … פעם אחת ביוץ ביום ה8/9 למחזור
    חודש אחרון ביום ה-5 למחזור פה הבנתי שיש בעיה .. אני בת 41 אמא לשנים ואוותר הבאתי בלי בעיה , את האחרון שלי הבאתי בגיל 34 ניכנסתי להריון ..
    החודש הזה הרופא נתן לי כדורים אסטרופום לשנות את הביוץ ביום השני למחזור .. שלוש כדורים לשלושה ימים
    שני כדורים לשלושה ימים וארך כך כדור אחד ליומיים .. ראיתי שני פסים כהים ביום ה12 למחזור ואז למחרת בבוקר ביום ה-13 למחזור שוב כהה ובצהרים נחלש ..
    מה הסיכויים שלי ? י עם ם לפני היה לי כזה כמו דם קטן שיצא בשירותים ביום ה-12 למחזור
    אני עכשיו שלושה ימים לערך אחרי הביוץ ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים אסטרופום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ על מעקב באמצעות אולטרסאונד כדי לבסס אבחנה לגבי השפעת הכדורים בדחיית הביוץ,בכל מקרה עומדים לרשותו של הרופא עוד אמצעים לדחיית הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/05/2026

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים לדחיית הביוץ ביום ה-5

גיי גייי
    03/05/2026

אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להיכנס להריון אחרי הכדורים ודחיית הביוץ ליום ה-13
    זה אפשרי אחרי פעם ראשונה עם הכדורים או שצריך לזה זמן של חודש חודשיים שלוש? ומה הסיכויים שלי ?? טיפול כמו זריקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו