לקראת החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת החזרת מוקפאים
    לולי
    14/07/2008

שלום ד"ר, היום עשיתי ב. דם לקראת החזרת מוקפאים (יום 12 לווסת): E2 222 פרוגסטרון 1 LH 3.4 הרופא אמר לי ש-3 ימים לאחר הביוץ שלי (הטיבעי) יוחזרו המוקפאים. מתי לדעתך (לפי ה-LH) צפוי הביוץ שלי? תודה הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירן

ד''ר דוד ישי
    14/07/2008

מה LH אי אפשר ללמוד כלום. אבל רמת ה E2 מעידה שאת עוד די רחוקה מביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

YAEL
    17/07/2008

היי דוק, האם הערך של ה-E2 נמוך מידיי לשלב זה? וזאת בהתחשב שהערך שציינתי (222) הוא ביום ה-11 לווסת, ושהווסת הגיעה כ-14 יום לאחר החזרת העוברים הטריים מחודש קודם? יומיים לאחר מכן (ביום ה13 לווסת ) ה-E2 היה 325. כלומר, אני לא אמורה להיות ממש לקראת הביוץ? המון המון תודות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    17/07/2008

הערך של 325 הוא נמוך. ובודאי ש 222. אם להתיחס רק לבדיקת ה E2 , את עדיין רחוקה מהביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו