קרוהן והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרוהן והריון
    טלי
    15/07/2008

שלום, אני בת 29 עם קרוהן ומשתמשת במטיטרוקסט וסטרואידים כבר כמה שנים. כשהייתי בת 24 ו26 הייתי בהריון פעמיים אחרי איקקלומין והיפלתי. מאד לא הצלחתי להיכנס להריון עם איקקלומין ועכשיו הרופא נשים אמר שאולי אלך לרופא של פוריות. הייתי בבקשה רוצה לדעת: 1. זה שאני לא מצליחה להיכנס להריון קשור לקרוהן או לתרופות? 2. האם התרופות האלה אפשר להשתמש בהם גם בזמן ההריון? 3. ההפלות שעברתי קשורות לקרוהן או לתרופות? 4. האם יש לי סיוכי בכלל לעבור הריון ולא להפיל? 5. האם צפויות בעיות עם העובר בזמן ההריון בגלל הקרוהן או התרופות? 6. האם ההריון יחמיר את המחלה שלי? סליחה על כל השאלות אבל זה ממש חשוב לי בשביל לקבל החלטות נכונות. תודה רבה לרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן והריון

פרופ' שחר קול
    15/07/2008

סיכוי טוב להריון תקין, ולידה של ילוד בריא.
    מציע התייעצות במרפאה טרום הריונית לגבי רוב השאלות שלך.
    מבחינת פוריות - המחלה הבסיסית עלולה לגרום לבעיה מכאנית באגן, ולקושי להרות עקב כך. לכן יש מקום לברור פוריות מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו