אופטימיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אופטימיות
    נעמה
    15/07/2008

הפריה ראשונה 6 עוברים,החזירו 2 , 4 הוקפאו. נקלטתי עם בטא 83 אך עלית הבטא לא היתה תקינה ולאחר 4 ימים הפסקתי עם התמיכה. אני לפני החזרת מוקפאים,האם בכל זאת אפשר להיות אופטימים "שהמערכת עובדת" או שזה לא אומר כלום מכיוון שההריון לא היה תקין. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטימיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נעמה

ד''ר דוד ישי
    15/07/2008

יש בהחלט מקום לאופטימיות. יש חשיבות רבה לעובדה שהיה הריון גם אם הוא הפסיק להתפתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נעמה
    15/07/2008

תודה רבה על תשובתך. השאלה נשאלה מכיוון שרופא שבדק אותי אמר שזה נקרא הריון כימי ושזה לא מראה על שום דבר.תשובה שמאוד הפתיעה אותי. שאלה נוספת היא, האם בטיפול עם עוברים מוקפאים הסיכוי להריון קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר דוד ישי
    15/07/2008

הסיכוי להריון מעוברים מופשרים הוא נמוך מעט מזה של עוברים טריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו