בטא חוזרת.......

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא חוזרת.......
    ציפיה גדולה
    16/07/2008

שלום רב. ביום ה12 לאחר החזרת העוברים הבטא עמדה על 50 וביום ה14 היא עלתה רק ל89 ולכן ביקשו ממני לערוך בדיקה נוספת כעבור שבוע - ביום ה21 ( היום) בבדיקה הערכים עמדו על 1969 האחות אמרה שהערכים נמוכים ושאין הכפלות טובות למרות שלפי החישוב שלי זה בסדר גמור ולכן אני מתייעצת כי אני רוצה לדעת האם הערכים תקינים ומוכפלים כמו שצריך....בבית חולים ביקשו ממני לערוך בדיקה חוזרת ביום שישי הקרוב אני ממש מקווה שזה יהיה בסדר - קצת מתחילה לחדור אלי פסימיות - האם יש סיכוי למרות הכל? |מתפלל| כמו כן אם באמת ישנו הריון תקין באיזה שבוע אני? המחזור האחרון היה ב-6/6 תודה רבה ....... ;-) נ.ב- שכחתי לציין שהפרוגסטרון - 137.5 והESTRADIOL (E-2) 5491

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא חוזרת.......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לציפיה גדולה

מיכל
    16/07/2008

שלום , ערכי הבטא צריכים להכפיל את עצמם כל יומיים , אם הבטא לא מוכפלת זה לא סימן רע וזה לא מעיד שאין הריון , הרופא ימליץ לך לחכות עד הא.ס כדי לוודא שק הריון . אני עברתי באפריל גם כן בדיקות בטא והערכים שלי היו 150 אחרי יומיים 259 אחרי יומיים נוספים 445 ולמרות שלא היו הכפלות כמו "שבספרים" עדיין היה לי הריון ונמצא דופק (לצערי , הדופק עצר בשבוע ה-8 ) שיהיה לך בהצלחה והכי חושב להיות אופטימיים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    16/07/2008

גיל ההריון נספר משבועיים לפני השאיבה. רמות הבטא ושאר ההורמונים תקינים לדעתי. בשלב הזה אני חושב שלמעקב הבטא יש חשיבות קטנה ומה שקובע הוא מעקב האולטרסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו