מחלת CANAVAN

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחלת CANAVAN
    טלי
    17/07/2008

לפני חצי שנה הבן שלנו הבכור נפטר בגיל 3 חודשים ממחלה שנקראת CANAVAN שאיבחנו רק אחרי שהוא נפטר. אמרו לנו שאם נרצה ללדת ילד בריא צריך לעשות בכל הריון איבחון גנטי וצריך לפנות לרופא פוריות. השאלה שלי מה צריך לעשות, איך זה מתבצע והאם זה ב-100 אחוז מונע את האפשרות ללדת עוד ילד חולה. אם יש אפילו סיכוי קטן ללדת שוב ילד חולה אנחנו לא מעונינים להתחיל עם זה בכלל. תודה רבה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת CANAVAN

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון גנטי

חדשה
    17/07/2008

אני מצטערת על מה שקרה לך ומאחל שלא תדעי עוד אובדן כזה . קודם כל את צריכה כמובן להיפגש עם הרופא שלך ואחר כך אני מניחה שיפנו אותך לייעוץ גנטי אני למשל עוברת את התהליך עקב נשאות לאיקס שביר היה לי הריון ספונטני שלצערי נגמר בהפלה כי העובר היה חולה . אני עוברת IVF רגיל + PGD שבו בודקים שהעוברים שמחזירים הם בריאים. שיהיה לך בהצלחה ואם תרצי אשמח לשתף אותך בחוויותי אני מתחילה בקרוב עוד טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    17/07/2008

קיימות שתי אפשרויות. האחת היא להרות באופן טבעי ולעשות בדיקת סיסי שליה או ניקור מי שפיר ואם העובר חולה ( הסיכוי הוא 25% ) להפיל. או לעשות טיפול של הפריה חוץ גופית, לבדוק את העוברים למחלה ולהחזיר לרחם רק עוברים שאינם חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו