שאלה דחופה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    לילי
    17/07/2008

אני לא יודעת אם אני בהריון אחרי שהייתי אם חבר שלי אבל אחרי כמה ימים בואתו הלילה הרגשתי כאבי גב תחתון ואז כאבי בטטןן כל היום.... חשבתי שיתחיל לי המחזור ולא התחיל לי.... ואני מזה מפחדת להיכנס להריון אז בקיצור עכשיו גם כואבות לי השדיים..... ואני לא מבינה מה הולך איתי מיצד אחד אמרו לי שמה שעשינו אי אפשר להיכנס להריון ומצד שני אני מזה מפוחדדתת כי מי יודע.... מה אני יכולה לעשות בנדון אני מפחדת רצח....עבר שבוע וחצי בערך מאותו היום... מה לעשות בבקשה תענו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילי

ד''ר דוד ישי
    17/07/2008

חכי עוד חצי שבוע ועשי בדיקת דם להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה דחופה!!!אחרונה

לילי
    18/07/2008

רגע אי אפשר לעשות אם בדיקת הריון ביתית.? ועוד שאלה זה יכול להיות ככה שהוא שכב עלי בלי תחתונים ואניח הייתי אם תחתונים אבל הוא נגע לי בפות אם הידיים וגם החזיק את הפין שלו זה אפשרי שאני ביכלל יכנס להריון ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מיטב ידיעתי

לולי
    18/07/2008

אם הייתה חדירה והוא גמר בתוכך, אז בוודאי שיש סיכוי להיריון. לפי התיאור שלך, לא נראה לי שהסיכוי שאת בהיריון גדול. איזה עולם מוזר.... כולן כאן מתות להיכנס להיריון ואת מפחדת שניכנסת להיריון !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני בת 16 רק:\

לילי
    18/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילי

ד''ר דוד ישי
    21/07/2008

קשה לי להניח שבצורה הזאת אפשר להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו