לפרוסקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרוסקופיה
    אלמונית
    21/02/2007

שלום , לפני שנים עברתי גרידה אני ובעלי מנסים להכנס להריון אך בבדיקות שערכנו מסתבר שהשחלות שלי סתומות / סגורות יש לציין המחזור כבר 5 שנים סדיר ללא גלולות נאמר לי שאני צריכה לעבור לפרוסקופיה (מקווה שכתבתי נכון )שתוך כדי גם ינסו לפתוח את השחלות הבנתי שאם אני לא רוצה את התהליך הזה אני לא חייבת ויכולה לעבור לשלב של הפריות הרופא מתעקש ואני מפחדת האם אני חייבית את ההליך הזה יש לציין שהפחד נובע מפגיעה ברירית הרחם ...הרי גם ככה יש בעיה עם השחלות ...אשמח לשמוע עצה בעיניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרוסקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאלמונית

ד''ר חורי סאמר
    22/02/2007

שלום את מתכוונת לחצוצרות חסומות ולא שחלות - חסרה לי תשובת צילום רחם וחצוצרות ומה הראה צילום זה כמוכן חסרים פרטים נוספים- בכל אופן לאפארוסקופיה מבוצעת במצבים של עקרות וחסימת חצוצרות ובפעולה זו ניתן בחלק מהמקרים להסיר את החסימה מהחצוצרות וגם ניתן להשיג מידע על סיבת החסימה, מידע זה חשוב להמשך הטיפול גם אם תגיעי להפריה חוץ גופית בסופו של דבר.
    כמו כל פעולה חודרנית יש סיבוכים וסיכונים שאת צריכה לדון עליהם עם הרופא המבצע ובד"כ פגיעה ברירית הרחם לא נמנית בין הסיבוכים האופיניים לפעולה זו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו