נא עזרתך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נא עזרתך
    מירא
    21/07/2008

שלום אני עברתי שני טיפולי IVF וכל פעם שמגיעים הביציות לשלב ההפריה התהליך נכשל: השאיבה הראשונה הייתה ב 30/3 ונשאבו לי 3 ביציות ,והשאיבה השנייה הייתה ב 20/7 ונשאבו לי 14 ביציות כתוצאה משינוי מינון הזריקות אבל תוצאת ההפריה היתו שליליות ובאותם הזרע לא הצליח להפרות ( בעלי סובל מ OTA) שאלתי היא מה לעשות עוד האם להמשיך ולעשות עוד ועוד פעם את אותו תהליך למרות שהבעיה עצמה היא בזרע והתחלתי לפחד שבכל פעם נקבל את אותה תוצאה כי לא עושים כלום עם הזרע!!! האם יש טיפול שבעלי יכול לקבל לשפר מיכולת של הזרע ? ומה עם זריקות של FSH האם הן עוזרות במצבו של בעלי? אני מאוד רוצה את חוות דעתך ועזרתך ואנחנו מאוד משתוקקים לתינוק מאוווווווד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עזרתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירא

ד''ר דוד ישי
    21/07/2008

אני חושש שאם פעמיים היו בייציות סבירות והזרע לא השיג אפילו הפריה אחת גם לא ב ICSI , מדובר בבעיה רצינית ולצערי, קרוב לודאי בלתי ניתנת לשינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו