תוצאות בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בטא
    עדית
    22/07/2008

לאחר ביצוע טיפול IVF רביעי, והפעם פרוטוקול קצר - שאיבה: 6/7, החזרה: 9/7 היום ביצוע בדיקת בטא, התוצאה היא 10. מצד אחד הבנתי ע"י אחיות המחלקה כי מדובר בשלילי - גבולי, ואילו מחיפוש באינטרנט הבנתי שמדובר בגבולי חיובי. בכל מקרה נאמר לי להפסיק תמיכה, ולבצע בדיקה נוספת ביום א' , האם יתכן שמדובר בעובר שהסיכויים שהוא פגום הם גדולים ולכן נאמר להפסיק תמיכה? האם לא כדאי לבצע בדיקה נוספת אחרי יומיים מהבדיקה הקודמת לבדיקת המגמה? אולי ניתן יהיה לחזור לתמיכה. הרבה אנשים אמרו שלי שהרבה הריונות מוצלחים מטיפולי פוריות מתחילים בבטא קטן אנא חוו דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה מנסיון

אנונימית
    22/07/2008

היי, אני קיבלתי תשובה של 5 והחלטתי על דעת עצמי להפסיק את התמיכה. לאחר שבוע התקשרו אליי ממחלקת ה _IVF לשאול האם בצעתי עוד בדיקת דם מאחר שזה גבולי. אז עשיתי עוד בדיקת דם ואז זה עלה ל-93. בסוף הבטא התחילה לרדת אבל מי יודע מה היה קורה אם הייתי ממשיכה בתמיכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו