תרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית
    חסוי
    23/07/2008

בת 31 עם EGG FACTOR בינתיים כל הבדיקות האחרות תקינות (אך עוד יש מס' בירורים) בהנחה שכל הבדיקות יהיו תקינות, מה הסיכוי להכינס להירון מתרומת ביצית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    23/07/2008

מצויינים. סביב 50-60%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי + שאלה נוספת

תאיר
    23/07/2008

ברור מהביוץ המוקדם שאני זקוקה לפרוטוקול עם דיכוי. האם הפרוטוקול שהוצע מתאים לי? (שילוב של זקיק טבעי+צטרוטייד ופיוריגון ככאשר הזקיק 15? או שלהערכתך יש מקום לדיכוי בדקא? (ז פרוטוקול שגם הוצע לי, אך סירבתי לו) מה אפשר /נכון לעשות בשלב הזה? האם להפסיק את הסבב ולחכות לווסת? או האם ניתן להתחיל דיכוי בדקא ביום 21 לווסת, ו"לנצל" את הזמן המבוזבז, במקום לחכות לווסת ורק אז להתחיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    23/07/2008

שני הפרוטוקולים טובים. אפשר להתחיל בדיכוי עם דקפפטיל ביום ה 21.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו