שימוש במדבקות אוורל 100

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שימוש במדבקות אוורל 100
    דידי
    23/07/2008

שלום עברתי לפני חודשיים צנתור חצוצרות ובמקביל אני משתמשת במדבקת אוורול לדחיית ביוץ. (זו הפעם השניה בלבד שאני משתמשת בה) היום שמתי אותה ומאחרי הצהריים אני מרגישה כאבים ברגל ששמתי בה את המדבקה. האם זה נורמלי? האם עלי להוריד את המדבקה וללכת להיבדק? מחכה לתשובה דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במדבקות אוורל 100

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דידי

ד''ר דוד ישי
    23/07/2008

התופעה אינה מוכרת לי, אבל אני חושב שכדאי להפסיק את הטיפול ולהבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה+שאלות נוספות

תאיר
    23/07/2008

ברור מהביוץ המוקדם שאני זקוקה לפרוטוקול עם דיכוי. האם הפרוטוקול שהוצע מתאים לי? (שילוב של זקיק טבעי+צטרוטייד ופיוריגון ככאשר הזקיק 15? או שלהערכתך יש מקום לדיכוי בדקא? (ז פרוטוקול שגם הוצע לי, אך סירבתי לו) מה אפשר /נכון לעשות בשלב הזה? האם להפסיק את הסבב ולחכות לווסת? או האם ניתן להתחיל דיכוי בדקא ביום 21 לווסת, ו"לנצל" את הזמן המבוזבז, במקום לחכות לווסת ורק אז להתחיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו