מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בטאמור24/07/2008
החזרה 11/7/08 2 עוברים מסוג A 4 תאים היום עשיתי בדיקת דם בטא כמותי התוצאה 11 נאמר לי כי התוצאה גבולית ויש לחזור על בדיקת דם נוספת ביום שני שאלתי היא ממחקרים שראיתי הערכים הם בין 5-50 לשבוע 3 ובכלל 11 זה תוצאה חיובית האם התוצאה מעידה על הריון או שעדיין בספק ? האם ניתן לקחת ברזל בשלב זה מלבד חומצה פולית והאם יש דרכים חיוניות לשפר את התוצאה עד יום שני ובכלל לתשובתכם המהירה אני במתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008התוצאה חיובית, אך אנו מצפים לערך גבוה יותר בשלב זה.
אין צורך לקחת ברזל. אין דרך לשפר התוצאה.
אפשר לחזור על הבדיקה כעבור יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 17
קרן25/07/2008שלום, אני גם עשיתי בדיקת בטא אחרי החזרה של 3 עוברים ב11/07/08- והתוצאה יצאה 17. נאמר לי שזה גבולי שהתוצאה לא שלילית אבל גם לא חיובית. נאמר לי שחיובי זה אומר תוצאה של 25. אני כולי במתח...... אמרו לי לחזור על הבדיקה ביום ראשון. זה נראה שאנחנו באותו מצב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה
מור25/07/2008קרן אני מאחלת לך בהצלחה רבה אני דברתי עם חברה שהיה לה את אותו מקרה בהריון רגיל שהיא בדקה את הריונה מיד שלא קיבלה מחזור דיההינו בשלב מוקדם וביקשו ממנה לבצא עוד בדיקה לאחר כמה ימים והיא קיבלה תשובה חיובית אז בואי ננסה להיות אופטמיות אני מקווה שיצא לך לראות את תגובתי תעדכני אותי מה הייתה התוצאה ולדר' האם זה יתכן בגלל שזה היה רק ביום ה- 13 להחזרה והאם יתכן והשלב מוקדם מידי או שההריון בסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח
קרן25/07/2008( רשמתי תגובה נוספת אבל משום מה אני לא רואה אותה כאן)........... אז שוב, אני מאוד מבולבלת ומחכה כבר ליום ראשון שאדע מה המצב.. האמת אני מכירה מקרה של בטא 10 ונולד תינוק בריא. אבל מצד שני אני, בטיפול הקודם שלי הייתי עם בטא 10 ואחרי יומיים ירד ל-4. אז אמרו לי שזה מה שנקרא הריון כימי.מחזיקה אצבעות לשתינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקרן ושאלה לדר'
מור26/07/2008מה זה יכול לקרות שאלה לרופאים האם זה יכול לקרות מה צריך לעשות לנוח יותר להתנהג אחרת או והאם אעשה בדיקה ביתית זה יכול לתת לי תוצאה מדויקת במקום שאחכה עד יום שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית
קרן26/07/2008לא הייתי ממליצה לך כי אני עשיתי יום לפני הבדיקה והבדיקה הביתית יצאה שלילית......... זה סתם יבלבל אותך עוד יותר, אבל באמת לא הבנתי למה אמרו לך דווקא לעשות בדיקה ביום שני ולא יום ראשון..............איזו תמיכה את מקבלת? אני אנדומטרין ומרגישה כאבים מדי פעם בבטן התחתונה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן אך שאלה חשובה לדר' קול!!
מור26/07/2008אני מקבלת אוטורגיסטן נרות פעמיים ביום, גם לי היו כאבים אתמול בבטן התחתונה הבנתי מחברה שלי שבהריון בשבוע ה 10 שגם לה היו כאבים כאלה אני מקווה שזה סימן להשתרשות אני עדיין שואלת את דר' קול האם ניתן לבצע בדיקה ביתית לדוגמא מחר היום ה- 16 האם תהיה מספיק מהימנה ומאיזה כמות של בטא הבדיקה מראה תוצאה חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)