אי סדירות במחזור לקראת טיפול הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי סדירות במחזור לקראת טיפול הפריה
    שרון
    24/07/2008

שלום, אני מטופלת במחלקת IVF, לאחר הפריה מוצלחת אחת (ילדה בת 2.6). טיפולי הפוריות עקב בעיית פריון אצל בן זוגי בלבד (שנינו בני 39). בשנה האחרונה החלו שיבושים בסדירות המחזור שלי ובנוסף נקלטתי להריון ספונטני אך גם הפלה ספונטנית בשבוע 11 + 4. השיבושים במחזור החלו לפני ההריון שהסתיים בסוף מרץ השנה. מחזור רגיל אצלי היה בן כ-26 יום. שני המחזורים האחרונים היו קצרים במיוחד - 16 יום ו-18 יום. במחזור הקודם מסרתי בדיקות דם - פרופיל הורמונלי תקין. עם תחילת המחזור האחרון התחלתי פרוטוקול ארוך לקראת הפריה. המחזור היה יחסית קל וקצר ואני מוטרדת - האם באמת היה מחזור? בתחילת ההריון הקודם חוויתי דימום דמוי מחזור - מזכיר את מה שהיה עכשיו (מבחינת אורך וכמות דימום) - בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית אך זה לא לגמרי מספק אותי - מה לעשות? תודה מראש, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    24/07/2008

בדיקת דם תשלול בוודאות הריון.
    בכל מקרה, הטיפול ב- IVF מחייב וידוא מצב הורמונאלי תקין בכל שלב, כך שהסיכוי לטיפול משובש הוא קטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו