החזרה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה?
    25/07/2008

אני לקראת שאיבה (IVF חמישי) ביום שלישי (כאשר הזקיק המוביל הוא 15 והשאר 14 ) הרירית שנצפתה היתה יפה מאד, תלת קווית,וסימטרית ו-7 מ"מ (שזה יפה בשבילי בשלב כזה - עד היום הרירית הגבוהה ביותר לפני אוביטרל 7.6 מ"מ). עשינו פיפל נוסף באותו היום, ואתמול כאשר הגעתי לאולטרסאונד נוסף ואחרון לפני שאיבה (ביום ראשון), הרירית שנצפתה היתה 6.5 מ"מ והיו לי התכווציות ברחם (מעין גלים). הרופא שלי טוען שזה כנראה בגלל ההורמונים ונתן לי לקחת גסטון (2 אמפולות) מיום השאיבה לסירוגין עם אנדומטרין בטענה שאם יעלה הפרוגסטרון יפסקו ההתכווציות. ולגבי ה-6.5 מ"מ - הכל בטווח הטעות... וכנראה היא לא היתה 7 מ"מ או שההורמונים פגעו בה או משהו כזה... אני ממש מתוסכלת, במקום שהרירית שלי תתקדם היא רק נהרסת ואני מבינה שהסיכויים של הטיפול הזה די קלושים לאור מצב הרירית והרחם. הרופא שלי אפילו הציע IVF טבעי אם זה לא ילך. שאלתי היא האם יש לדעתכם סיכוי? האם שווה ללכת להחזרה במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    25/07/2008

טווח הטעות של מדידת עובי הרירית הוא כזה שמבחינתי מדובר בעובי דומה .אל תהיי מתוסכלת. רירית של 6.5 - 7 מ"מ דו שכבתית היא רירית טובה עם סיכויים סבירים להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

25/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו