הכתמה אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכתמה אחרי החזרת עוברים
    דנה
    25/07/2008

שלום שאיבה 17 יולי. החזרת 2 עוברים 20 יולי. מהיום השלישי להחזרה (23 יולי) התחילה לי הכתמה ורודה בהירה. היא עדיין נמשכת (כבר 3 ימים). משתמשת בתמיכת אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום.(זהו ה- IVF השני שלי ובמחזור הטיפול הראשון היתה לי הכתמה דומה ובסופו של דבר נצפה הריון כימי). ממה יכולה לנבוע הכתמה? האם זה נורמאלי שיש הפרשות כאלה לאחר IVF ושעדיין יהיה הריון תקין? תודה רבה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכתמה אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

דנה
    25/07/2008

בהמשך לשאלתי על ההכתמה - יש לציין שאני חולת קרוהן ויש לי המון נוזל חופשי באיזור האגן כתוצאה מניתוחים אך לא היה צורך לשאוב את הנוזל בשאיבה. האם זו יכולה להיות הסיבה להכתמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    26/07/2008

לא. אין קשר בין הדברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    26/07/2008

הכתמות כאלה שכיחות יחסית ובהחלט קיימת האפשרות שההריון ( אם יהיה ) הוא הריון תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו