מה קורה לי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי?
    תאיר
    25/07/2008

סבב קודם 9 ימי פיוריגון, ביוץ מוקדם (8 זקיקים כשהגדול 14) וביטול הסבב. (ביוץ מוקדם בזקיק קטן מאפיין את הסבבים שלי גם בטבעי) פרופיל הורמנלי תקין, ב-us תמונת שחלות פוליציסטיות. עם זאת ווסתות סדירות לכל אורך השנים (בת 35) סבב נוכחי תוכנן להתחיל בזקיק 15 ואז להוסיף צטרוטיד+150 פיוריגון. ביום ה-3 למחזור היו 3 ציסטות, וערכי e2 שלא מתאימים לתחילת מחזור: e-2 400 ומשהו פרוגסטרון -2.56 lh- 2.8 רירית 3.5 יום 8 למחזור- ציסטה אחת נעלמה e-2 245 פרוגסטרון -2.88 lh-3.8 רירית 4 יום 10 למחזור שתי הציסטות עדיין שם, אחת מהן קטנה משמעותית, השניה לא) e-2 - 550 פרוגסטרון 3.2 lh- 4.2 רירית 4.8 יום 12 למחזור ספק זקיק/ספק החזר ציסטי צלול 13 +קטנים בשתי השחלות e-2 609 פרוגסטרון 3.2 lh-4 רירית 5.6 יום 13 למחזור (היום) זקיק/החזר ציסטי עדיין 13 + קטנים בשתי השחלות e-2 703 פרוגסטרון- 3.2 lh-8.3 רירית 3 (!!!) ההנחיה רק מחר להזריק צטרטייד+פיוריגון וום א' מעקב נוסף. בעבר כאמור היסטוריה של ביוץ מוקדם, וקפיצה מהירה של ערכי lh האם יש סיכוי בכלל, או שיותר סביר שהביוץ יתחיל לפני הזרקת הצטרוטייד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאיר שלום

פרופ' שחר קול
    25/07/2008

סיכוי מצויין שציטרוטייד ימנע עלית LH, וביוץ מוקדם עקב כך.
    יש לשקול להתחיל פיורגון וציטרוטייד כבר היום ולא להמתין למחר על רקע LH שמתחיל לטפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו