לאחר החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרת מוקפאים
    לולי
    25/07/2008

שלום ד"ר, ביום רביעי הוזרק לי 2500 יח' של פרגניל , לאחר שבאותו יום החזירו לי 3 עוברים מופשרים. מיום רביעי יש לי בחילות ואני עצבנית יותר מהרגיל. האם קשור לפרגניל? תודה ושבת שלום !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא

פרופ' שחר קול
    25/07/2008

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד שלום רב

חסוייה
    25/07/2008

אני פונדקאית שעשיתי החזרה של מופשרים וגם אני מקבלת זריקה בדיוק כמוך. רציתי לשאול אותך האם כתוצאה מהזריקות את השמנת? אני מאוד השמנתי בחזה וגם בבטן נהיה לי בטן של הריון ככה נראה לי. מקווה שתחזרי אלי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד שלום רב

חסוייה
    25/07/2008

אני פונדקאית שעשיתי החזרה של מופשרים וגם אני מקבלת זריקה בדיוק כמוך. רציתי לשאול אותך האם כתוצאה מהזריקות את השמנת? אני מאוד השמנתי בחזה וגם בבטן נהיה לי בטן של הריון ככה נראה לי. מקווה שתחזרי אלי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה

לולי
    26/07/2008

היי, כן, הבטן טיפטיפה נפוחה , אבל החזה לא. יש לי קצת תחושה של נפיחות. כנראה שהזריקות האלו מאוד חזקות !? שיהיה לנו בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו